Zonnepanelen Zakelijk

Voor bedrijven leveren wij grootschalige zonnestroomsystemen. U profiteert als ondernemer van een all-in maatwerk concept. Wij adviseren, engineeren, leveren en installeren uw complete zonnestroomsysteem. De aanschaf kan heel interessant zijn voor u als grootstroomverbruiker. Door diverse fiscale voordelen is het rendement van de investering in zonnepanelen erg gunstig. Onze adviseur komt graag bij u langs voor meer uitleg en de mogelijkheden in uw bedrijf. Zaken als het stroomverbruik en de stroomkosten per kWh worden dan ook besproken.

  • A-merken zonnepanelen
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Fiscale voordelen
Parallax Image

Wat klanten over ons vertellen op Google

Den Boer Energy
5.0
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
Goed bedrijf! Wij kregen deskundige adviezen, kwamen alle afspraken netjes na. Kortom, zeer tevreden!
Sofia ChanouSofia Chanou
07:30 29 Sep 23
Dankzij Den Boer hebben wij nu een dak vol zonnepanelen. Vakkundig, fijn in de omgang en komt afspraken na. kortom, zeer tevreden!
Martin KarssenMartin Karssen
21:00 28 Sep 23
Aanrader! 20 panelen laten plaatsen. Opbrengsten komen overeen met de berekeningen. Alles keurig netjes gemonteerd. Erg tevreden.
Remko SchäffersRemko Schäffers
18:33 28 Sep 23
Michael is een erg plezierig en deskundig persoon die je niet alleen maar snel wat zonnepanelen wil verkopen. Vooraf wordt advies verstrekt met daarop volgend een nette offerte en de uiteindelijk plaatsing is keurig volgens afspraak uitgevoerd. De kabels zijn mooi weggewerkt, de meterkast netjes afgewerkt en het gebruikte verpakkingsmateriaal keurig opgeruimd. Ik kan hem zeker aanbevelen.
Kimberley WinterKimberley Winter
11:42 21 Sep 23
Goede service, meer dan tevreden!
js_loader
Begin ook met
Besparen

Energiesystemen verdienen zich vaak binnen enkele jaren terug.

Vraag hieronder je vrijblijvende offerte aan!